• м. Київ, вул. Драгоманова, 2
  • Стоматологія в Києві
logo

Політика конфіденційності, та інформація про використання файлів cookie на веб-сайті стоматологічної клініки White Clinic

Ми відповідально ставимося до обробки та зберігання персональної інформації клієнтів стоматології “Вайт Клінік”, а також відвідувачів сайту whiteclinic.com.ua.

Персональна інформація – будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо або посередньо ідентифікувати цю особу, включаючи персональні дані, в розумінні чинного законодавства України “Про захист персональних даних”.

Під збором персональної інформації слід розуміти всю інформацію, яка прямо або безпосередньо стосується певної або визначеної фізичної особи (суб’єкта персональних даних).

Обробка персональних даних – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), яка включає: збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), вилучення, використання, передачу (розповсюдження, надання, доступ), блокування, видалення, знищення персональних даних.

Умови конфіденційності поширюються на всю інформацію, яку наш сайт може отримати від користувача протягом його використання і яка, в принципі, може бути пов’язана з даним конкретним користувачем.

Ви погоджуєтеся з тим, що ми можемо зв’язатися з вами будь-коли з питання про оновлення або будь-якої іншої інформації, яку ми вважаємо пов’язаною з Вашим подальшим використанням нашого сайту. Ми також залишаємо за собою право передавати інформацію про постійного або колишнього користувача у випадку, якщо ми вважаємо, що наш сайт був використаний даним користувачем для здійснення незаконної діяльності.

Використання інформації про користувача необхідна для надсилання на його електронну пошту розсилки. З цього слідує, що нам необхідно мати дані для особистого звернення в сповіщеннях наших клієнтів про наявні акції, спеціальні пропозиції та послуги.

Ми залишаємо за собою право збирати особисту інформацію про Вас, яка не ідентифікує Вас, коли ви відвідуєте різні сторінки нашого Сайту. Ця неідентифікуюча персональна інформація містить в собі (без будь-яких обмежень): тип браузера, який використовуєте, вашу IP-адресу, тип операційної системи, яку ви використовуєте, а також ім’я домену вашого провайдера інтернет-послуг.

Ми використовуємо цю неідентифікуючу особисту інформацію з метою покращення зовнішнього вигляду та контенту нашого Сайту, а також для отримання можливості персоналізувати Вашу роботу в мережі Інтернет. Ми також можемо використовувати цю інформацію для аналізу використання Сайту.

Ми будемо прагнути запобігти несанкціонованому доступу до Вашої особистої інформації, однак, ніяка передача даних через Інтернет, мобільний пристрій або через бездротовий пристрій не може гарантувати 100%-ву безпеку. Ми будемо продовжувати посилювати систему безпеки в міру доступності нових технологій та методів.

Завжди будьте обережними та відповідальними стосовно Вашої особистої інформації. Ми не несемо відповідальності за розповсюдження і не можемо контролювати використання іншими особами будь-якої інформації, яку Ви їм надаєте, і Ви повинні бути вкрай обережними при виборі особистої інформації, яку Ви передаєте третім особам через будь-які Сервіси.

Повернутись на головну сторінку сайта

Політика використання cookies

ПРОСИМО ОЗНАЙОМИТИСЯ З НАШОЮ ПОЛІТИКОЮ ЩОДО ФАЙЛІВ COOKIE ПЕРЕД ТИМ, ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ НАШ САЙТ.

1. Що таке cookie файли?

Це невеликі за розміром файли, які містять цифри та букви. Ці дані можуть бути розташовані на вашому пристрої (комп’ютер, планшет, мобільний телефон) під час відвідування нашого сайту.

Сайт White Clinic використовує файли cookie для поліпшення користувацького досвіду на нашому сайті за допомогою запам’ятовування переваг відвідувачів сайту.
Без використання файлів cookie Ваш досвід роботи на нашому сайті буде менш зручним.

2. Чому White Clinic використовує cookie?

Файли cookie виконують різні функції, наприклад, полегшують навігацію на сайті та зберігають ваші уподобання, щоб показати потрібний для Вас контент та розширити ваш користувальницький досвід.

Ми використовуємо файли cookie:

  • Щоб керувати вашими вподобаннями та поліпшити певні функції на нашому сайті. Це може бути збір інформації про дату і час вашого візиту, історії переглядів і мовних налаштувань.
  • Для підтримки заходів безпеки та виявлення будь-яких шахрайських дій.
  • Для аналізу зручності використання та продуктивності нашого сайту.
  • Для показу Вам рекламних повідомлень які підходять Вам. Файли cookie допомагають формувати аудиторії людей, що відвідали наш сайт, для показу їм згодом реклами нашого сайту з послугами, які раніше були їм цікаві.

3. Які файли cookie нами використовуються?

  • Постійні файли cookie – ці файли cookie збережуться у веббраузері вашого пристрою й потім можуть бути використані при відвідуванні нашого сайту. Файли cookie допомагають запам’ятовувати ваші налаштування та параметри, щоб зробити наступні Ваші візити зручнішим. Вони також запам’ятають переваги за мовою при наступному відвідуванні.
  • Сеансові файли cookie – це тимчасові файли, які залишаються в архіві вашого браузера, поки ви не покинете наш сайт. Ця інформація допомагає нам аналізувати шаблони трафіку, визначати та розв’язувати проблеми, тим самим забезпечуючи якіснішу навігацію по нашому сайту.
  • Рекламні файли cookie дають можливість виводити відповідні рекламні оголошення, щоб оцінити ефективність рекламних кампаній, аналізуючи взаємодію користувачів з рекламними оголошеннями. Наприклад, ми можемо визначити – скільки разів ви натискали на рекламне оголошення та відвідували наш сайт.

Наш сайт може містити посилання на сторонні сайти, котрі також можуть використовувати свої файли cookie. Ми не маємо контролю над сторонніми сайтами та не керуємо такими файлами, та не несемо відповідальності за їх застосування. Кожен такий сторонній сайт може мати свою політику щодо файлів cookie, тому рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою цих сайтів по використанню таких файлів.

4. Чи присутні на нашій Платформі сторонні файли cookie або плагіни?

Нижче надано перелік третіх сторін, яким наша компанія дозволяє встановлювати файли cookie або інші технології на ваших пристроях.
Ми даємо дозвіл аналітиці Google та Facebook використовувати файли cookie на нашому сайті. Для отримання додаткової інформації про те, як Google використовує ваші дані, відвідайте https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Модулі третіх сторін:
Наш сайт також використовує плагіни інших сайтів у вигляді кнопки ”Поділитися” для Facebook та Twitter. За допомогою кнопки “Поділитися” ви можете поділитися нашими сторінками на платформі третьої сторони за умови, що ви увійшли в ресурс цієї третьої сторони.

Ці треті сторони можуть пов’язувати ваше взаємодія з нашим сайтом з вашим обліковим записом на такому ресурсі. Ознайомтеся, будь ласка, з політикою конфіденційності третіх сторін, перш ніж натиснути на кнопку “Поділитися”.

5. Що ви можете зробити для видалення або відключення файлів cookie?

Ваш браузер має можливість повідомити, як відмовитися або заблокувати файли cookie. За прикладеним далі посиланнями можна отримати інформацію від найпопулярніших браузерів:
Google Chrome
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Safari
Opera

Ви можете відмовитися від сторонніх файлів cookie від Google Analytics в налаштуваннях реклами або за допомогою https://adssettings.google.com
Крім цього, ви можете змінити налаштування вашого мобільного пристрою і контролювати показ реклами на основі інтересів.

Повернутись на головну сторінку сайта